Een sessie duurt maximaal anderhalf uur. Daarbij zet ik niet het probleem centraal, maar u, de persoon (met verdriet) die midden in een (rouw)proces zit. Samen kijken we hoe u met emoties omgaat en zoeken we naar onderliggende patronen van het (rouw)proces. Deze inzichtelijk maken betekent dat u leert er op een andere manier mee om te gaan. Het gesprek kan plaatsvinden in uw eigen vertrouwde omgeving thuis, maar als u dat wilt ook bij mij thuis.

Als ouder en/of verzorgende van het kind (vanaf 6 jaar) zal ik u vragen bij de sessies aanwezig te zijn. Kinderen ouder dan 12 jaar mogen zelf bepalen of u als ouder/verzorgende aanwezig bent. Voor kinderen duurt een sessie maximaal een uur. Daarbij maak ik regelmatig gebruik van creatieve werk- en spelvormen.

Begeleiding bij verlies en rouw wordt niet standaard door zorgverzekeraars vergoed. U kunt het beste persoonlijk contact opnemen met uw zorgverzekeraar en omschrijven waarvoor begeleiding en ondersteuning nodig is. Soms is de werkgever bereid de kosten te betalen.

Graag een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren annuleren, anders wordt deze in rekening gebracht.

Voor een afspraak op locatie buiten een straal van 25 kilometer rondom Eibergen wordt een bijdrage in de reiskosten gevraagd.