Wat is het toch fijn om 15 ouderen vandaag zo te zien genieten! Daar doen we het allemaal voor! Ook dit jaar heb ik, net als vele andere vrijwilligers, mij samen met mijn collega Jolanda Brouwer ingezet om ouderen die zijn aangemeld voor Nationale Ouderendag een paar fijne uurtjes te bezorgen. We hebben ze een middagprogramma kunnen aanbieden dat hen geheel kosteloos is aangeboden door:
– Stichting Berkelzomp die gratis Botenhuis ’t Vonder beschikbaar heeft gesteld. Jullie gastvrijheid was dit jaar opnieuw groots en jullie flexibiliteit niet minder. Door het slechte weer kon de vaartocht niet doorgaan, maar de prachtige natuurfilm over de Berkel maakte alles goed!
– Agnes Nijbroek voor het bakken van 2 appeltaarten. Een beproefd recept vandaag opnieuw als lekker bestempeld! Een heerlijk ontvangst.
– Han te Hennepe fotografie, ook jij bedankt. De ouderen krijgen binnenkort een leuke herinneringsfoto thuis gestuurd!
– het koor Völle Wille – wat hebben jullie weer veel gezelligheid gebracht!
– Grand Café De Klok Patisserie voor het beschikbaar stellen van de overheerlijke en goed verzorgde high tea!
– Stichting Berkellandse Uitdaging, in de persoon van Marleen Kosterink, die in de gemeente Berkelland voor het Nationaal Ouderenfonds zorg draagt voor de coördinatie.
– Livio afdeling Meergaarden (Eibergen), in de persoon van Anneke Bollen, én Livio afdeling De Werf (Neede), in de persoon van Elles Wieggers, dank voor jullie ondersteuning.
– Rob Weeber van het Achterhoek Nieuws; wat fijn dat ook lokale media aandacht heeft voor Nationale Ouderendag!
En niet op de laatste plaats mijn collega Jolanda Brouwer. Voor het tweede jaar op rij hebben we ons, als maatschappelijk betrokken ondernemers, ingezet voor Nationale Ouderendag; dit jaar hebben we 15 personen een paar fijne uurtjes mogen bezorgen.

Tevens doe ik hierbij een tweetal oproepjes:
* Ken je een oudere met een wens? Stuur die wens in naar www.nationaleouderendag.nl

* vrijwilligers gezocht!!!
Ben jij enthousiast geworden om (met je collega’s of vrienden/vriendinnen samen) ouderen een onvergetelijk moment te bezorgen? Meld je dan aan bij de Berkellandse Uitdaging. Hoe meer vrijwilligers hun steentje bijdragen hoe meer wensen in vervulling kunnen gaan!
Wij hebben vandaag enorm genoten en mogen ervaren hoe groot de impact kan zijn!