Yeah!!!… Mijn bedrijf bestaat al weer 4 jaar! Wat is de tijd snel gegaan! Ongelofelijk snel! Dankbaar ben ik voor al het vertrouwen dat zoveel mensen in mij gesteld hebben. Ik denk terug aan al die bijzondere ontmoetingen en momenten, gedeelde tranen en ja… ook een lach.

Als ondernemer kijk ik terug en zie ik dat de weg niet recht was. Het was een weg van zoeken en vinden, van aftasten en gewoon vertrekken, van netwerken en hulp vragen, van bijleren en ontwikkelen. Maar wat is die weg fantastisch gebleken!

Kijk ik vooruit dan kom ik niet verder dan de dag van vandaag. Ik hoop het komende jaar te mogen doen wat ik het liefste doe: mensen begeleiden wanneer ze afscheid moeten nemen van hun overleden dierbare en samen met hen de uitvaart vorm geven én meelopen op het pad van rouw na een geleden verlies. Ik doe het één niet liever dan het ander, het is en blijft voor mij telkens weer bijzonder dichtbij te mogen komen op een lastig moment in iemands leven. Vele herinneringen en evenzoveel namen schieten nu door mijn hoofd en ik realiseer me des te meer hoeveel ik van mijn werk hou! Voor mij zo bijzonder dat ik er vandaag graag bij stil sta!

Delen van dit blog mag, graag zelfs. Svp onder naamsvermelding van Esther Nijbroek, begeleiding bij verlies en rouw en spreekster bij uitvaarten.