Wie jarig is trakteert! Vandaag is het 5 jaar geleden dat ik mijn bedrijf liet inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Daarom een cadeautje als bedankje voor jullie als trouwe volgers op Facebook/mijn website. Laat mij weten wie jij het boek van Maya Stomp ‘Wij weduwen zijn een taai volkje’ gunt. Jezelf opgeven mag ook 😉
En laat ik eens gek doen, omdat mijn bedrijf 5 jaar bestaat bied ik ook een gratis coachingssessie aan. Dus wel 2 prijzen! Ook hiervoor geldt, je mag ook jezelf opgeven.

Het boek geeft veel herkenning. Na de plotselinge dood van haar man ging Maya Stomp op reis in ‘het land van rouw’. Ze beschrijft haar intense ervaringen als weduwe op een scherpzinnige maar ook lichtvoetige manier. Daarnaast komen praktische zaken aan bod, zoals omgaan met feestdagen, stress, werk en opruimen. Maya laat zien hoe ze met vallen en opstaan haar leven opnieuw heeft vormgegeven. Ze biedt daarmee perspectief aan elke rouwende.

Als je (een beetje) vast loopt, chaos in je hoofd hebt, twijfelt aan jezelf, als je je afvraagt of je op de juiste weg zit of handvatten nodig hebt om vooruit te komen biedt ik een gratis sessie (met hulp van de poppetjes aan), van ongeveer anderhalf uur.

Reacties ontvang ik graag tot en met 25 januari 2020. Dat kan door een/jouw naam te noemen onder dit bericht, via een privébericht, per app (06-23497265) of mail (info@esthernijbroek.nl). Denk er aan dat je contactgegevens bijvoegt als je per mail, app of privébericht reageert, anders kan ik de prijswinnaars niet bereiken! 26 januari 2020 doe ik alle namen in ‘een hoge hoed’ en maak ik de prijswinnaars bekend. Geef duidelijk aan wie je het boek en/of de gratis sessie gunt, zoals ik al aangaf jezelf opgeven mag ook. Als er contact met de prijswinnaars is geweest maak ik op Facebook én op mijn website https://www.esthernijbroek.nl de prijswinnaars bekend.

Waarom dit cadeau?
5 jaar geleden, rond 9.00 uur, stapte ik lichtelijk opgewonden de Kamer van Koophandel in Enschede binnen. Een aantal weken daarvoor had ik, ietwat nerveus, al een online inschrijving gedaan, die nu definitief vorm zou krijgen. Een uur later stapte ik vol adrenaline naar buiten als eigenaar/directeur (ahum, wat staat dat mooi hè?!) van ‘Esther Nijbroek, spreekster bij uitvaarten, begeleiding bij verlies en rouw’.
Het was het begin van iets wat ik niet kon overzien. Een begin van iets waar ik naar toe had gewerkt maar tevens een begin van iets dat totaal nieuw zou zijn. Want met de inschrijving bij de KvK, weet ik nu, moest ik mezelf gaan uitvinden. Want wie ben ik als coach? Wie ben ik als spreekster? Wat wil ik uitstralen en waar sta ik voor? Theorie werd praktijk, er kwam een website, een folder, visitekaartjes, een boekhoudprogramma, en hield ik de kilometer- en urenregistratie bij. En nu, 5 jaar later, kijk ik terug. Wat heb ik opgebouwd? Wat heb ik bereikt? Wie heb ik mogen begeleiden en welke families kwamen op mijn pad? Ik denk terug aan al die bijzondere ontmoetingen, intieme momenten, gedeelde tranen en ja…, ook een lach. Wat zit ik stilletjes te stralen en te genieten… Ik voel dat ik wil stilstaan om nog meer ruimte te maken om de impact te beleven… Er gaat van alles door me heen… Zoveel dat ik jullie daarin niet eens mee kan nemen… Ja toch wel… 2 woorden: dankbaar en trots. En dat ik de dag van vandaag graag met jullie wil vieren en delen.

Wil je meer lezen over mij en/of mijn werk? Lees dan hier verder: https://www.esthernijbroek.nl

Delen van dit blog mag, graag zelfs. Svp onder naamsvermelding van Esther Nijbroek, spreekster bij uitvaarten en begeleiding bij verlies en rouw.