Het is NOBCO Awarenessmaand.
Week 1 (vorige week) stond in het teken van werkstress; week 2 – deze week – in het teken van COVID-19, met als vragen:
– hoe kun je thuis je focus bereiken?
– hoe houdt je je motivatie hoog?
– hoe behoudt jij een positieve mindset?
Naast dat het altijd fijn is om zelf gespiegeld te worden, kreeg ik in het webinar van vandaag als coach ook handvatten hoe ik deze vragen kan vertalen naar mijn cliënten/mijn werkgebied rouw en verlies. Daarom mijn vraag aan jullie voor vandaag: wat ervaar jij als meest positief aan deze COVIDcrisis? Wat zou je willen behouden in het post-COVID-tijdperk?
# interessante en informatief webinar
# handvatten voor mezelf én mijn cliënten
# morgen én overmorgen kom ik met een nieuwe vraag om jou te triggeren en bewust te laten zijn van hoe jij invloed hebt op de (COVID)stress die je voelt
# anders leren kijken, anders leren doen
# bewustworden
# bewustzijn