Terzijde Archives

Ieder mens is uniek en elke afscheidsceremonie ook. Bel gerust om te vragen naar de mogelijkheden, want elke situatie vraagt om een unieke begeleiding. Ook voor informatie over (begeleiding bij) verlies en/of rouw sta ik je graag te woord.

Omdat ik je graag mijn volledige aandacht wil geven werk ik uitsluitend op afspraak. Mijn praktijkruimte is thuis gevestigd, daar is helaas geen wachtruimte, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag, van 8.00 – 20.00 uur, of volgens afspraak op een ander passend moment.

Praktijkinformatie:
KvK nummer: 624371000000
BTW-id nummer: NL001387195B91

Ingeschreven als onderneming/vestiging in het AGB register met een AGB code als zorgverlener (Overige therapeuten en Complementair aanvullende zorg) én een AGB code voor de onderneming/vestiging (Alle zorgsoorten)
Het KIWA-keurmerk (Mijn Keurmerk) voor ZZP-ers in de Zorg is een waarborg van kwaliteit in mijn zorgverlening – registratienummer 13975

Aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) – registratienummer 30104
Aangesloten bij het CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten) (level 3)
Als CAT-therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/ of informeer de vertrouwenspersoon: Incidentenregistratie: melden incidenten 2024 + incidentenregistratie 2024
Als CAT-complementair therapeut werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Hieronder de link voor de privacyverklaring, de algemene voorwaarden, het toestemmingsformulier en een voorbeeld van een Overeenkomst van opdracht voor (on)bepaalde tijd:
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden Begeleiding bij verlies en rouw
Algemene Voorwaarden spreekster bij uitvaarten
Toestemmingsformulier
Overeenkomst van opdracht voor bepaalde tijd
Overeenkomst van opdracht voor onbepaalde tijd

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je dat ik contact opneem? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dit formulier vraagt om je naam, telefoonnummer en email-adres. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie mijn Privacyverklaring en Cookies Policy om te zien hoe ik met jouw gegevens omga.