Wow, wat was dit geweldig! Trots op Eibergen dat zoveel mensen zich belangeloos hebben ingezet om in het kader van Nationale Ouderendag ons te helpen om 10 ouderen  te verrassen en te verwennen! Want Jolanda Brouwer van praktijk Earendil en ik hadden dan wel leuke ideeën, maar zonder al deze hulp hadden wij deze vaartocht niet voor elkaar gekregen. Dus daarom: DANK ALLEMAAL:

  • Stichting Berkelzomp die gratis ‘de Snippe’ met 2 schippers beschikbaar heeft gesteld en dat we het Botenhuis ’t Vonder mochten gebruiken. Jullie gastvrijheid was groot en de vaartocht volgens de ouderen eigenlijk te kort. Ze hebben genoten!
  • Agnes Nijbroek voor het bakken van 2 appeltaarten. Een beproefd recept vandaag opnieuw als lekker bestempeld!
  • Han te Hennepe fotografie, ook jij bedankt. De ouderen krijgen binnenkort een leuke herinneringsfoto thuis gestuurd!
  • Joop Dijkman en 22 leden van het koor Völle Wille – wat hebben jullie veel gezelligheid gebracht!
  • Café Brasserie De Lindeboom voor het beschikbaar stellen van de overheerlijke en goed verzorgde lunch! Niet alleen de eigengemaakte tomatensoep kreeg overheerlijke complimenten!
  • Stichting Berkellandse Uitdaging, in de persoon van Marleen Kosterink, die in de gemeente Berkelland voor het Nationaal Ouderenfonds zorgdraagt voor de coördinatie. Dank voor je ondersteuning!
  • Livio afdeling Meergaarden, voor het lenen van de dekens. We waren op slechter weer voorbereid…
  • Rob Weeber van het Achterhoek Nieuws; wat fijn dat ook lokale media aandacht heeft voor Nationale Ouderendag!

En niet op de laatste plaats mijn collega Jolanda. We zijn de uitdaging aangegaan om één wens ingediend bij het Nationaal Ouderenfonds in te vullen, uiteindelijk hebben we 10 personen een paar fijne uurtjes mogen bezorgen. En we hebben al tegen elkaar gezegd, dit doen we volgend jaar graag weer. Dus…. ken je een oudere met een wens. Stuur die wens in naar www.nationaleouderendag.nl Ook komen er volgend jaar verspreid in de gemeente Berkelland wenskaarten te liggen. Wij hadden de eer dat er vandaag 2 afgevaardigden van het Nationaal Ouderenfonds kwam mee-beleven; dank Wil en Martha, het is fijn zulke betrokken mensen te ontmoeten!

Wij hebben vandaag enorm genoten en mogen ervaren hoe groot de impact kan zijn. Ben jij enthousiast geworden om (met je collega’s samen) ouderen een onvergetelijk moment te bezorgen? Meld je dan aan bij de Berkellandse Uitdaging. Hoe meer vrijwilligers hun steentje bijdragen hoe meer wensen in vervulling kunnen gaan!