😢❤️ Een prachtig eerbetoon aan mijn vader

In memoriam: Harry Nijbroek
15 mrt 2023 Webmaster
Club nieuws
Met grote droefheid hebben wij vernomen dat Harry Nijbroek op 86-jarige leeftijd is overleden. Harry is in 1936 geboren in Avest-Beltrum. Vanaf de tijd dat hij in Eibergen kwam wonen was hij zeer betrokken bij het voetbal in de Eibergse gemeenschap.

In 1965 werd Harry op 29 jarige leeftijd lid van SV DES. Harry was onder andere voetballer en jeugdtrainer bij SV DES, dat later SC Eibergen werd. Verder was hij vele jaren leider van het tweede team van SC Eibergen en stond hij jarenlang samen met zijn vrouw Agnes in de kantine “de Schöppe” van SC Eibergen.

Harry werd in de jaren 90 lid van de gouden ploeg en samen, met de legendarische mensen Jan Penterman en Jan Nijrolder, gaf hij leiding aan deze zeer belangrijke vrijwilligersgroep. Een groep die heel veel werk voor SC Eibergen en FC Eibergen heeft verzet en tot op de dag van vandaag nog altijd volop actief is.

Op zijn zeventigste hielp Harry nog bij de privatisering van de Iemhof door diverse moeilijke muurtjes te metselen. Harry stond altijd klaar als vrijwilliger voor SV DES, SC Eibergen en na de fusie voor FC Eibergen.

Harry en Agnes waren tientallen jaren zeer trouwe supporters van de voetbalclubs en waren altijd aanwezig bij zowel thuis- als uitwedstrijden van het eerste elftal. Met z’n tweeën behoren zij tot de trouwste supporters ooit.

Harry was een betrouwbare en actieve vrijwilliger, positief kritisch en niet op zijn mond gevallen. Hij was iemand waar je absoluut op kon rekenen, een clubvrijwilliger pur sang.

Wij zullen Harry enorm missen en zijn dankbaar voor zijn onschatbare bijdrage aan de voetbalclubs in Eibergen. Onze gedachten gaan in deze moeilijke tijd uit naar Agnes, hun gezin, familie en vrienden.

(Ere-)leden en bestuur van FC Eibergen.

https://www.fceibergen.nl/in-memoriam-harry-nijbroek?fbclid=IwAR0UTQnp8zsdwVDMn8IkuDTauSd6YuR1f0iP1D8Xq7uo883QdtibajgsItk