# Geluk is…

Geluk is durven leven. Fietsen met de wind, de kleuren in je ogen zien en de zon tegen je wang. Geluk is je gezicht op de schouder van je geliefde of de geur van je kind. Geluk is het besluit je niet meer schuldig of ondergewaardeerd te voelen. Geluk is het dappere besluit dat jij van jezelf houdt zoals je bent.

Voor mij is geluk in deze onzekere dagen van het coronavirus ook genieten van de kleine dingen om me heen. De tulpenboom die bij buren in de tuin in bloei staat, de vogeltjes die af en aan vliegen en vrolijk fluitend met hun leventje verder gaan. De pracht van de voorjaarsbloemen in mijn tuin; van blauw, wit en rood tot geel. Het frisse groen van bomen, planten en struiken. Een meesje dat de hele dag tegen mijn raam tikt op zoek naar….? De vele telefoongesprekken die ik deze week al heb mogen voeren om op die manier er te zijn voor een ander.

Wat is geluk voor jou?