Deze week voor al mijn cliënten taart! Het 7-jarig bestaan van mijn bedrijf moet natuurlijk wel gevierd! Jeee, wat gaat de tijd snel.
Het lijkt als de dag van gisteren dat ik de Kamer van Koophandel binnenliep. Totaal onwetend wat er zou gaan volgen op die stap en welke richting mijn bedrijf – en dus ik – me zou gaan ontwikkelen. En nu 7 jaar later kan ik alleen maar volmondig ja zeggen op de vraag of ik een goede keuze heb gemaakt. Ik mag alle dagen genieten! Er Zijn voor en Verbinden met mensen die op hun meest kwetsbare moment mij hun verhalen en herinneringen vertellen en aangeven waar ze tegen aan lopen en/of graag zouden willen veranderen… Dat is een rijk, dankbaar gevoel!
Natuurlijk wil ik jullie ook laten mee-vieren, en daarom geef ik dit boek weg: ‘Van missen krijg je het koud en wat missen nog meer met je lijf kan doen.’
‘Rouw, hoe ga je daar eigenlijk goed mee om?’ Het antwoord op die vraag is: er is geen goede manier. Steeds meer mensen praten over de dood, over rouw en de gevolgen van die rouw op het leven en op het lijf. We weten dat rouw hard werken is. Maar dat het ook veel fysieke gevolgen kan hebben, daar staan we (nog) weinig bij stil. Dit boek vestigt de aandacht op die fysieke gevolgen van rouw.
Ben jij of ken jij iemand die door dit boek misschien wat stapjes kan zetten in zijn/haar proces? Laat het me weten! Plaats vóór zaterdag een reactie onder dit bericht of stuur een Pb. Zaterdag 22 januari ’22 is de loting, dus hou mijn Facebookpagina in de gaten!