foto © Astrid Lansink

Bianca

In 2016 ben ik in elkaar geklapt. Mijn vader is in december 2014 plotseling overleden en ik heb alles wat er was gebeurd niet willen verwerken. Ik deed wat ik altijd deed, wegdrukken waar ik niet mee om kon gaan en op de automatische piloot doorgaan tot ik niet meer kon.

Toen ik voor de eerste keer een afspraak met Esther had zat ik op het dieptepunt in mijn leven, ik wist namelijk niet meer hoe ik verder moest. Ik had geen rust en moest bezig blijven en vooral niet nadenken.

In de eerste paar sessies hebben we gewerkt met poppetjes. Hierdoor kon ik op een andere manier kijken hoe ik dacht. En dit heeft mij geholpen om inzicht te krijgen wat ik deed. Tijdens deze sessies hebben we niet alleen het overlijden van mijn vader, maar ook over dingen die in het verleden gebeurd zijn gesproken. Wat er in het verleden gebeurd was heeft namelijk invloed gehad op hoe ik met de dingen omging. Samen met Esther heb ik eraan gewerkt om dit los te laten, mijn oude gedrag en patronen los te laten.

Dankzij de coaching van Esther kan ik nu weer gelukkig zijn, anderen toelaten en niet op afstand houden en heb ik weer rust gevonden.

Dank je wel Esther!

Bianca

juli 2017