foto © Hiddinkfotografie

Vergoeding

Tarieven 2023:

intake                                 gratis
consult                               70,- per uur*
(* BTW vrijgesteld op basis van de Wet Modernisering Kleineondernemersregeling)

Er is soms vergoeding mogelijk:
– vanuit de Wmo- of Jeugdwet in 8 Achterhoekse gemeentes
– via de zorgverzekering

Omdat ik je graag mijn volledige aandacht wil geven werk ik uitsluitend op afspraak. Bij verhindering graag uiterlijk 24 uur van te voren bericht.
Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht. Deze tijd is voor jou gereserveerd en kan dan niet voor een andere cliënt gebruikt worden.

Wmo- en Jeugdzorg in de 8 Achterhoekse gemeentes:
Sinds juli 2018 heb ik een raamovereenkomst met het Sociaal Domein Oost-Achterhoek. Vanaf 1 juli 2022 ben ik lid van Coöperatie Sorg, een groep enthousiaste Samenwerkende ORGanisaties die binnen de regio Achterhoek zorg en ondersteuning biedt aan burgers met een zorgvraag. Sorg regelt de cont(r)acten met de gemeentes in de Achterhoek:

  • Berkelland
  • Oost Gelre
  • Aalten
  • Winterswijk
  • Montferland
  • Bronckhorst
  • Oude IJsselstreek
  • Doetinchem

Dit betekent dat je in sommige gevallen een beroep kunt doen op het sociale (wijk)team van jouw gemeente voor Jeugdzorg of Wmo (in Berkelland de VoormekaarTeams) om mij als zorgverlener in te schakelen. Ook jouw huisarts kan – al of niet via deze teams voor Jeugdwet of Wmo – voor rouw- en verliesbegeleiding naar mij verwijzen.
Voor meer informatie over Coöperatie Sorg zie https://www.cooperatiesorg.nl/

Via je zorgverzekering:
Via de zorgverzekering kun je mogelijk een gedeeltelijk vergoed krijgen. Dat is afhankelijk van waar en hoe je verzekerd bent en valt onder de aanvullende verzekering voor Alternatieve Zorg. Kijk voor meer informatie op: https://catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/ Ik val onder CAT level 3. Informeer vooraf bij je zorgverzekeraar of je voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking komt.

Op de factuur staat een prestatiecode, zodat je zorgverzekeraar kan zien welke behandelvorm is toegepast. Deze code is mij toegekend door mijn beroepsvereniging CAT:

Counseling 24506
Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raadgeven. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij: – het oplossen of hanteren van problemen – het vinden van antwoorden op vragen – het benutten van ongebruikte mogelijkheden – het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Voor meer informatie kijk op: https://catcomplementair.nl/soorten-therapie/