foto © Esther Nijbroek

Heel waardevol

Na 53 gelukkig jaren heb ik mijn lieve man – na diagnose alvleesklierkanker- in 12 dagen verloren.
En ja… daar sta je dan!! Geen kinderen , geen familie en pas enkele weken woonachtig in Eibergen. Je weet echt niet wat je overkomt. Veel verdriet en veel administratie ivm met de verkoop van ons huis in Frankrijk en dan ook nog Corona!!
De huisarts vond het verstandig dat ik hulp ging zoeken bij een psycholoog. Helaas, dat hielp me niet echt. Was nog steeds mijn eigen identiteit kwijt en vroeg me voortdurend af wat de toekomst nog in petto had voor mij.
En toen… kwam ik via via in kontakt met Esther. Wat fijn om iemand te ontmoeten die bijzonder goed kan luisteren en vrij snel “door je heen kijkt”. Ze dacht voortdurend met me mee en gaf me vele praktische tips.
Voel me nu een stuk zekerder en heb meer zelfvertrouwen gekregen en ik zie het weer “zitten” om alleen door te gaan.
Dank je wel Esther, je bent heel waardevol voor me geweest.
Bettie Roerdinkholder
15 mei 2023

04mei/23

4 mei

4 mei Hoewel de taal ons een ‘voltooid verleden tijd’ geeft, laat de menselijke ervaring zien dat deze niet bestaat. Wat achter ons ligt, strekt zich vóór ons uit. Wie we zijnRead More…

foto © Esther Nijbroek

Dank je!
Je bent een hele goeie coach geweest. Ik heb mijn hoofd beetje bij beetje leren begrijpen. Je komt je afspraken na en er was gelijk een klik van beide kanten. Dat voelde vertrouwd.
Koen, 13 april 2023