Begeleiding bij verlies en rouw, Spreekster bij uitvaarten

Mijn privéleven

vakantie Wijchen

Het was een heerlijke vakantie in Costa del Wijchen. Een week me-time, even helemaal niks anders dan rust, ruimte en ... boeken. Ik heb ze allemaal gelezen!
burn-out preventie training res

donderdag 31 mei 2018

Wow! Ik ben superenthousiast! Wat heb ik veel mogen ervaren en daardoor mogen leren op de Alba Academie in de training Burn-out Preventie. Dank je Jane Coerts voor je inspiratie. Dank aan de groep voor jullie veilige bedding en openheid, want daardoor mocht ik van jullie ervaringen en kennis leren.
# burn-out
# nog meer tools om cliënten met een (dreigende) burn-out te begeleiden
zaadje
vrijdag 6 april 2018

Jee, wat heb ik veel reacties gehad! Dank dank dank!
Ik heb het maar wat spannend gevonden dat mijn gastblog woensdag on-line kwam! Want ik vond het wel een dingetje hoor om zo persoonlijk te zijn en dat iedereen kon meelezen hoe ik heb leren surfen op golven die ik niet tegen kon houden. Zoals jullie begrepen hebben en sommigen van jullie ook wel weten was dit

Lees meer: Dank voor jullie reacties!

gastblog
4 april 2018
Gastblog

Wat heb je mij een mooie uitdaging gegeven Mary Sjabbens door te vragen of ik een persoonlijk gastblog wilde schrijven. Je gaf me 3 kernvragen:
- waarom heb jij gekozen om mensen te begeleiden bij rouw en verlies?
- waarom ben jij spreekster bij uitvaarten?
- wat is rouwverwerking?

Deze stappen zijn gezet. Ik loop naar huis, mijn hoofd nog vol gedachten. Fijn al die complimenten. Fijn al die waardering. Ik ben trots dat ik deze klus die ik op me genomen had en die redelijk buiten mijn comfortzone lag, voltooid heb. De wind waait, het is aangenaam even een briesje te voelen. In de vergaderruimte stond de airco aan, maar hier buiten blijkt het toch wel warm. Druppeltjes lopen van mijn voorhoofd af en over mijn rug, maar dat is geen reden om rustig naar huis te lopen. Nog even het slootje over, en ik ben thuis. Oppassen op de plank, die wiebelt een beetje als ik erover loop. Blij dat de bespreking

Lees meer: Gastblog

Markt zorg en welzijn 2

woensdag 14 maart 2018

Ik ben er klaar voor! En heb er ongelofelijk veel zin in!
# markt Zorg en Welzijn in de Huve, Eibergen
# zaterdag 17 maart
# initiatief van Helpgewoon thuiszorg Berkelland
# week van Zorg en Welzijn
3 jaar opm
zondag 21 januari 2018

Ik ben # blij # trots # dankbaar # geinspireerd # feestelijk
Waarom?
Mijn bedrijf bestaat al weer 3 jaar!
* Ongelofelijk hoe hard de tijd is gegaan
* Het heeft me zo ontzettend veel mooie ontmoetingen opgeleverd!

Ik denk terug aan alle tranen, maar ook aan de lach. De inzichten en het nabij-zijn. Wow, wat heb ik toch een leuke baan. En wat ben ik blij met alle kansen die voorbij gekomen zijn en met het vertrouwen dat ik van iedereen heb gekregen. Voor mij is deze derde verjaardag een heugelijk moment om bij stil te staan. Daarom trakteer ik nieuwe klanten voor begeleiding bij verlies en rouw op 50% korting op onze eerste ontmoeting als je voor 31 januari 2018 een afspraak maakt.